Vivaldi, U2, Ed Sheeran of juist BNR Nieuwsradio.

Er bestaat geen groter verschil dan muzieksmaak en -klank. Daar houden ze bij de productie van uw auto geen rekening mee. En dat vinden wij zonde. Zoveel tijd besteden aan de perfecte auto, verdient ook perfect geluid. Een ervaring, afgestemd op jouw muzieksmaak. Je favoriete compositie of concert, alsof je zelf in de zaal zit. Waar je ook rijdt, met welke snelheid dan ook.

De ultieme geluidservaring is mogelijk 

Wij maken van een auto een gepersonaliseerde audio-ervaring. Audio van de beste A-merken, perfect verwerkt achter originele fabrieksdetails, want daar zijn de autofabrikanten dan weer wél goed in.

Hoe werkt het  

 • Een goed gesprek
  We beginnen met aandacht voor je persoonlijke audiogebruik. Waar gebruik je de audio in de auto het liefste voor? Ben je hele ritten aan het telefoneren? Wil je tot rust komen met klassieke muziek, of doet je graag kennis op met de nieuwste podcasts. Al deze zaken maken verschil in ons audio-advies. Papier, glasvezel, hoeveelheid speakers, er zijn vele factoren van belang.

 • Speaker afstelling
  Vervolgens zorgen we dat de speakers worden afgesteld op jouw type auto. Want ook dat maakt veel verschil in hoe het geheel zal klinken.

 • Montage hoogwaardige audio systemen
  We installeren je hi-fi car-audio volledig weggewerkt achter het bestaande interieur. Geen extra kastjes, kabels of versterkers op de achterbank. Ons motto: er niets van zien, maar veel van horen.

 • Originele fabrieksafwerking
  Mocht het nodig zijn kunnen wij originele interieuronderdelen bestellen bij de fabrikanten en jouw onderdelen vervangen voor een alternatief origineel fabrieksonderdeel. Wat er ook nodig is, we kunnen de auto altijd weer volledig naar originele staat terugbrengen.

 • Schone oplevering auto
  Tot slot halen we een doekje over het interieur en leveren we de auto geheel naar wens af, waar je maar wenst. Dat vinden wij wel zo normaal.